Installatie en elektra | Saman Groep | Zierikzee

“Uitstekende service en ze denken echt met je mee”, zo beoordeelt mevrouw Heijboer uit Zierikzee de Saman Groep. “We hadden een tweede badkamer nodig voor onze gehandicapte dochter. In de tijd dat we die badkamer beneden lieten aanleggen, waren we ook toe aan een nieuwe cv-ketel. De Saman Groep adviseerde een ketel met extra capaciteit om op twee plaatsen tegelijkertijd warm tapwater te kunnen hebben.”

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur

Het was het nieuwste model cv-ketel en die vertoonde in het begin enkele kleine kinderziektes. Heijboer: “De Saman Groep loste dat snel en kordaat op.” Twijfelen over een eventueel onderhoudscontract heeft ze nooit gedaan. “Dat doen we sowieso altijd. Elk jaar wordt de cv-ketel nagekeken en schoongemaakt. Goed onderhoud zorgt dat het apparaat langer meegaat. Dat is gewoon zo.”

“De Saman Groep denkt echt met je mee”

Tuinoverkapping

Ook recent ervaarde mevrouw Heijboer nog de meedenkende rol van de Saman Groep. “Voor onze nieuwe tuinoverkapping hebben we de Saman Groep gevraagd voor de elektra. De medewerker van de Saman Groep was bezig en zag dat we nog ronde gaten moesten boren in het plafond voor de spotjes. Dat zouden wij zelf doen. De medewerker bood meteen aan de volgende dag langs te komen om een cilinderboor te brengen. Nu hadden wijzelf al wat geregeld en was dat niet nodig, maar het typeert de service. Ook in zoiets kleins.”

Wilt u ook een cv-ketel? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zelf ook een offerte aanvragen