Klantervaringen

Wil van Boven

Wil van Boven uit Kapelle had al zonnepanelen op het dak, maar koos toch nog voor 14 extra zonnepanelen en een Intergas cv-ketel via de Saman Groep. Wil vertelt: “In mijn omgeving zijn verschillende mensen die allemaal goede ervaringen hebben met de Saman Groep. Daarom vroeg ik de offerte bij hen aan. Adviseur Mark kwam op huisbezoek en adviseerde ons goed. De cv-ketel was 22 jaar oud en begon gebreken te vertonen. Ook wilden wij extra zonnepanelen laten plaatsen. Jinko Solar kende ik als één van de grootste fabrikanten van zonnepanelen. Bovendien paste het aanbod van de Saman Groep binnen ons budget.”

Nette monteurs en goed overleg

Over de montage van beide installaties is Wil erg tevreden: “Voorafgaand aan de montage waren wij goed ingelicht via de e-mail. De monteurs werken netjes en overleggen met je als dat nodig is. De zonnepanelen liggen nu 8 maanden op ons dak en leverden ons tot nu toe ongeveer € 650 besparing op. Dan moet ik er nog bij zeggen dat een aantal zonnepanelen niet in de volle zon liggen, dat neemt natuurlijk ook nog wat opbrengst weg.”

Prijs-kwaliteit verhouding is goed in orde

“Tot nu toe zijn we erg tevreden over de Saman Groep. Eigenlijk hebben we over het hele traject niks te klagen. Het personeel is erg netjes en de prijs-kwaliteit verhouding is goed in orde. Mochten we onverhoopt een storing ervaren, hoop ik dat we net zo netjes en snel worden geholpen als tot nu toe het geval is geweest.” sluit Wil af.