Leen van Dijke, Middelburg

De Saman Groep is erg goed in het ontzorgen van de klant.

Voor Leen van Dijke uit Middelburg is het erg belangrijk om zaken te doen met een lokale installateur: “Wanneer je kiest voor een lokale installateur zijn ze altijd dichtbij. Ook voor het verlenen van eventuele service. Dat vind ik een prettig idee. Van de Saman Groep zie ik altijd veel auto’s rijden. Hierdoor dacht ik als eerste aan de Saman Groep voor mijn zonnepanelen. Ik had al zonnepanelen op het dak liggen, maar dat is met mijn huidige verbruik niet meer voldoende. Ik koos ervoor om van het gas af te gaan en elektrisch te gaan rijden, allebei factoren die meer stroom vragen.”

Duurzaamheid is een slimme investering

De Saman Groep plaatste 11 SunPower Maxeon black zonnepanelen en een Alfen Single S-line laadpaal bij Leen. En dat zijn niet de enige verduurzamende maatregelen die Leen trof: “Het is mijn wens om met zijn allen goed voor de aarde te zorgen. Investeren in duurzaamheid vind ik slim. Ik ben nu volledig van het gas af, plaatste overal HR+++ glas en isoleerde de spouwmuur. Dit zorgt niet alleen voor een hoger comfort, maar ook voor lagere energiekosten.”

Snel en volgens afspraak

“Zodra ik besloot de Saman Groep te benaderen, verbaasde de snelheid van het proces mij. Er kwam een adviseur op bezoek en hierna ontving ik vlot de offerte. Ook de afspraak voor de montage ging snel. Niet onbelangrijk, iedere afspraak werd daadwerkelijk nagekomen. De montage zelf was vakkundig. Er werd geen rommel achtergelaten en de monteurs waren erg netjes in de omgang. Ik denk dat de ontzorging erg belangrijk is om de energietransitie verder te helpen. En dat doet de Saman Groep goed. Na deze ervaring met de zonnepanelen, was de keuze om het laadstation ook via hen af te nemen niet zo moeilijk. Ondertussen heb ik zelfs de buren al verteld over mijn ervaring met deze betrouwbare installateur.” sluit leen af.