Klantervaring

Dhr. Schootemeijer

Dhr. Schootemeijer, Sirjansland

De airco biedt ons comfort op warme en koude dagen dankzij de stroom van de zonnepanelen.

Circa acht jaar geleden koos de familie Schootemeijer al voor de Saman Groep. Toen namen zij zonnepanelen af. Nu namen zij een airco af en op termijn is de wens om van het gas af te gaan ook aanwezig. Voor dit soort duurzame wensen is de Saman Groep de perfecte partner!

Comfort op warme en koude dagen

“De zonnepanelen hebben zichzelf inmiddels terugverdiend. Met de toevoeging van de airco verwachten wij meer comfort op de warme dagen én op de koude dagen. Wij gebruiken de airco ook als bijverwarming. Dankzij onze zonnepanelen is het stroomverbruik van de airco geen probleem.” vertelt meneer Schootemeijer.

Uiteindelijk verwarmen zonder gas

“Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor ons. We moeten zuinig zijn op onze leefomgeving en meer gebruik maken van energiebronnen zoals de zon. Wij leveren graag onze kleine bijdrage aan de aarde. Naast zonnepanelen hebben wij een zonneboiler. In de toekomst is de wens om de woning zonder gas te verwarmen. Onze cv-ketel is nu twaalf jaar oud, dus de vervolgstap komt steeds dichterbij.” vervolgt meneer Schootemeijer.

De bekendste installateur in de regio

“De Saman Groep is erg bekend in de regio en het contact is prettig verlopen. Het huisbezoek van de adviseur was fijn. Bovendien volgde de duidelijke offerte al snel. Ook de montage is probleemloos verlopen. De monteurs zijn deskundig en behulpzaam. In het geval van een storing kun je nog steeds op de Saman Groep rekenen. Hulp wordt snel geboden.” sluit meneer Schootemeijer af.