Klantervaring

Dhr. Martens

Saman viel mij positief op; realistisch, praktisch en duidelijk

Een aantal maanden geleden plaatste de Saman Groep 11 SunPower zonnepanelen bij de heer Martens uit Rijsbergen. De voornaamste reden van deze verduurzaming is om het milieu een stapje vooruit te helpen. “Het is een understatement om te zeggen dat de mensheid niet goed bezig is met het milieu. Om daar invloed op uit te oefenen, moet je bij jezelf beginnen.’’

Een goed advies staat bovenaan

“Er zijn diverse aanbieders van zonnepanelen bij mij langsgekomen. De Saman Groep viel mij in positieve zin op; realistisch, praktisch en duidelijk. De adviseur kwam zelf met een goed idee om de installatie optimaal aan te leggen. De Saman Groep was niet de goedkoopste, maar het goede advies gaf de doorslag om voor deze installateur te kiezen. Het gevoel was meteen goed.’’ legt meneer Martens uit.

Vakmannen in de montage

“De montage van de SunPower zonnepanelen verliep netjes en snel. Bovendien waren de monteurs heel ontspannen. Voorheen keek ik vaak hoeveel de zonnepanelen die dag opleverden. Echter, het is te vroeg om al een uitspraak te doen over de besparing op de energierekening. Desalniettemin brengen de zonnepanelen een goed gevoel. Ik ben blij mijn steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.’’ sluit meneer Martens af.