Berkel-Enschot

Dhr. Overeem

Optimale combinatie van prijs, kwaliteit en service. Ik ben erg blij.

De heer Overeem uit het Brabantse Berkel-Enschot kocht eind vorig jaar een Alfen laadpaal bij de Saman Groep. “Via een andere organisatie in duurzame energie ben ik bij de Saman Groep uitgekomen. Zij gaven aan dat de Saman Groep een geschikte partij voor mij was. Ik ontving een nette offerte. De prijs was vergelijkbaar met de concurrenten, maar de Saman Groep bood mij meer kwaliteit voor hetzelfde geld. Dan is de keuze snel gemaakt.” vertelt meneer Overeem.

Alle duurzame stappen

“Duurzaamheid is een belangrijk thema voor iedereen. Onze woning was al voorzien van diverse duurzame installaties bij de aankoop. Zo heb ik zonnepanelen en een all-electric warmtepomp. Daar waar mogelijk probeer ik duurzaam te handelen.” legt meneer Overeem uit.

Meedenkende monteur

“De montage is zeer prettig verlopen. De monteur was erg netjes en dacht mee in oplossingen. De installatie is zeer betrouwbaar en bovendien voorzien van loadbalancing. Zo kunnen de warmtepomp en de laadpaal als combinatie werken zonder overbelasting te veroorzaken.” aldus meneer Overeem.

Snel en duidelijk

“Met de Saman Groep had ik direct telefonisch contact en ik ontving een duidelijke bevestiging per mail. Bij de installatie klopte de kleur van de laadpaal niet. Dit is keurig opgelost. Ook stond de Saman Groep na installatie nog steeds klaar om mijn vragen te beantwoorden. De Saman Groep biedt een optimale combinatie van prijs, kwaliteit en service. Ik ben erg blij hoe alles is verlopen.” sluit meneer Overeem af.