Klantervaringen

Dhr. Visbeen

Dhr. Visbeen, Nieuwe-Tonge

De prijzen van de Saman Groep zijn concurrerend en de medewerkers zijn zeer behulpzaam.

De Saman Groep plaatste acht Jinko Solar zonnepanelen bij Arie Visbeen uit Nieuwe-Tonge. Hij vertelt hoe het hele traject verlopen is: “Zowel familieleden als buurtgenoten hadden al zonnepanelen via de Saman Groep. Ze waren allemaal erg positief over het contact en het product. Dit maakte de keuze voor ons erg makkelijk. Adviseur Wesley is langsgekomen en gaf ons een duidelijke uitleg. Uiteindelijk kozen wij voor de Jinko zonnepanelen. Deze hadden de beste prijs-kwaliteit verhouding.”

Oplossingsgerichte installateur

“De montage van de zonnepanelen is keurig uitgevoerd. In het begin vonden wij de opbrengst aan de lage kant. De Saman Groep vond de oorzaak hiervan en loste dit naar tevredenheid voor ons op. Nu hebben we een prima opbrengst voor de tijd van het jaar. In het voorjaar en de zomer zal de opbrengst nog verder stijgen.” vertelt Arie.

Saman Groep helpt je graag

“Het contact met de Saman Groep is prima verlopen. De prijzen zijn concurrerend en de medewerkers zijn zeer behulpzaam. Dat is een goede combinatie, daarom bevelen wij de Saman Groep zeker aan!” sluit Arie af.