Klantervaringen

Marc Beerens

Wanneer ik een vraag had stond de Saman Groep voor mij klaar

De Saman Groep is in Zeeland een bekende naam. Marc Beerens uit Kortgene kwam in contact met deze installateur via zijn vorige werkgever. Zodra hij privé zonnepanelen wilde plaatsen, dacht hij als eerste aan de Saman Groep. Marc vertelt over zijn keuze: “Naast dat ik de Saman Groep al kende, bieden ze ook de mogelijkheid om de zonnepanelen zelf te monteren. Omdat ik handig genoeg ben om de montage te verzorgen, vond ik dit een ideale optie. Uiteindelijk plaatste ik zonnepanelen op mijn eigen woning en op de vakantiewoning.”

Iedereen doet iets aan verduurzaming

Duurzaamheid is een belangrijk thema, zo ook voor Marc: “Als we allemaal doen wat we kunnen, moet het een positief effect hebben op ons klimaat. Ik denk dat iedereen voor zichzelf de verspilling kan beperken. Zelf wil ik als vervolgstap extra isoleren in mijn woning en uiteindelijk wil ik over naar verwarming via een warmtepomp. De extra isolatie gaat dan ook bijdragen aan een zo efficiënt mogelijke werking van de toekomstige installatie.”

De Saman Groep staat voor je klaar

“De montage van de zonnepanelen is goed verlopen. Wanneer ik een vraag had over de doe-het-zelf pakketten stond de Saman Groep voor me klaar. Nu de installaties draaien zie ik al een besparing op de energiekosten. Ik zou de Saman Groep zeker aanbevelen. Mijn zoon heeft ondertussen ook een doe-het-zelf pakket via hen aangeschaft voor zijn eigen woning.” sluit Marc af.