Klantervaring

Dhr. Mosselman

Het contact is zeer prettig verlopen

De heer Mosselman uit Numansdorp besloot om te verduurzamen met zonnepanelen. Niet alleen bij hem thuis, maar ook op de Gereformeerde kerk in Numansdorp. “Het is belangrijk dat we van fossiele brandstoffen afgaan. Met zonnepanelen zetten we de eerste stap. De Saman Groep kende ik al uit de tijd dat wij nog in Zierikzee woonden. Daarnaast was de Saman Groep bij een aantal kerkleden ook al bekend. Daarom was de keuze voor deze zonnepaneleninstallateur niet zo moeilijk.”

Berekende opbrengst gehaald

Een adviesgesprek en de installaties van de zonnepanelen op de twee daken volgden. “Het contact met de Saman Groep is zowel bij mij thuis als bij de zonnepanelen op de kerk zeer prettig verlopen. Bij de kerk is de zonnepaneleninstallatie in één dag opgeleverd en bij mij thuis – door een nalevering – één maand later. Inmiddels liggen beide installaties al een paar maanden op de daken. Hoewel de zonnepanelen nog geen volledig jaar in bedrijf zijn, ziet het ernaar uit dat de berekende opbrengst gehaald gaat worden.”, aldus de heer Mosselman.

Betrouwbare organisatie

De heer Mosselman ervaart de Saman Groep als een betrouwbaar bedrijf. “Er zijn vele leveranciers waarvan je moet afwachten of ze er over vijf jaar nog zijn. De Saman Groep is een gezond bedrijf waarvan je kunt aannemen dat zij nog vele jaren zullen bestaan. Daarnaast is de service goed. De afspraken worden nagekomen en de BTW teruggave wordt goed afgehandeld.”, sluit de heer Mosselman af.