Jacob Boer, Oost-Souburg

Eigenlijk is al het contact met de Saman Groep goed verlopen. Van adviseur tot monteur!

De energieprijzen stegen flink in de afgelopen periode, voor vele mensen is dit een reden om na te denken over het zelf opwekken van stroom. Zo ook voor Sascha en Jacob Boer uit Oost-Souburg: “Met de huidige ontwikkelingen vonden we het een verstandige investering om voor zonnepanelen te gaan. Bovendien willen we elektrisch gaan koken wat voor extra stroomverbruik zorgt. Via buurtbewoners kwamen we bij de Saman Groep uit. Ook vinden wij het prettig dat het een Zeeuws bedrijf is.”

Energie opwekken en besparen

De Saman Groep plaatste 8 Jinko Solar zonnepanelen bij Sascha en Jacob, maar dat is niet de enige duurzame stap die zij zetten; “Wij hebben al best wat energiebesparende stappen gezet. Je probeert aan het milieu te denken en in de toekomst is het onze wens om van het gas af te gaan. Binnenshuis isoleerden we de wanden en het dak al. Binnenkort willen we de buitenmuren en de bijkeuken nog isoleren. Ook staat het op de planning om gedeeltelijk vloerverwarming aan te brengen.”

Fijne medewerkers van de Saman Groep

“Eigenlijk is al het contact met de Saman Groep goed verlopen. Wanneer wij per mail een vraag stelden, werd daar snel op gereageerd. Adviseur Erik kwam bij ons thuis, hij was goed voorbereid en voorzag ons van duidelijke informatie. Bovendien vonden wij het fijn dat de zonnepanelen op korte termijn werden geplaatst. De monteurs waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Al met al; complimenten voor het team van Saman!”