Klantervaring

Dhr. Kruithof en Mevr. Bergsma

De Saman Groep is geen standaard installateur

Toen de heer Kruithof en mevrouw Bergsma een nieuw huis kochten, schrokken ze van de voorschotberekening voor gas en elektra. De berekening kwam uit op € 450 euro per maand aan energiekosten. Dat moest anders kunnen. 

Maandlasten verlagen door isolatie en duurzame installaties

Een lagere maandlast gaf in de ogen van de heer Kruithof en mevrouw Bergsma meer rendement dan het geld op de bank te laten staan. “We hebben advies gevraagd bij Energiek Moerdijk en Adviesbureau voor energiebesparing (AVEB). Op basis van de rapportages bleek dat het wenselijk was om te investeren in spouwmuurisolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Zo konden we de maandlasten verlagen. We hebben toen een aantal woonwensen geschrapt en vol ingezet op isolatie en verduurzaming.”

Saman Groep zet vol in op duurzaamheid

Kruithof kwam de Saman Groep tegen tijdens het online zoeken naar een installateur. “Via Google kwamen we terecht bij de Saman Groep. We hebben reviews gelezen en vervolgens offertes opgevraagd. De Saman Groep is geen standaard installateur. Ze zetten vol in op duurzaamheid. Dat kwam overal in terug: tijdens de bespreking, in de offerte en in de nazorg”. De snelheid, veiligheid en afwerking van de installaties zijn naar tevredenheid verlopen, geeft Kruithof aan. “Inmiddels zijn we meer dan € 200 per maand minder kwijt aan vaste lasten. Na het eerste stookseizoen kregen we zelfs € 757 teruggestort. We zijn ontzettend tevreden.”, aldus Kruithof.

“De Saman Groep is geen standaard installateur. Ze zetten vol in op duurzaamheid.”

Korting op zonnepanelen met Saman EnergiQ

Tot slot is Kruithof overgestapt naar energieleverancier Saman EnergiQ. “De tarieven van veel energieleveranciers liggen bij elkaar. Door over te stappen naar Saman EnergiQ kregen we € 100 korting op de zonnepanelen. Dat is toch leuk meegenomen.”, sluit Kruithof af.