Klantervaring

Familie van Oorschot

De installatie verliep prima

Voor de familie van Oorschot uit Oudenbosch is verduurzaming een must voor de toekomst. Via een reclame in de krant kwamen zij bij de Saman Groep uit. Na een vrijblijvend adviesgesprek met adviseur Marchel plaatste de Saman Groep maar liefst 22 SunPower zonnepanelen en een hybride warmtepomp van Daikin. “De installatie van de zonnepanelen en hybride warmtepomp verliep prima. De monteurs kwamen keurig op tijd. Bovendien stonden zij ons zelfs via WhatsApp te woord.”

Verduurzaming is de toekomst

Met de hybride warmtepomp zet familie van Oorschot de eerste stap naar minder gasverbruik en kiest voor het beste van twee werelden. De hybride warmtepomp gebruikt namelijk energie uit de buitenlucht voor de duurzame verwarming van de woning. Is de warmtelevering niet voldoende? Dan verwarmt de geïntegreerde cv-ketel bij. De SunPower zonnepanelen leveren jaarlijks circa 6.700 kWh aan duurzame stroom op. Op advies van de adviseur liggen op beide zijdes van het dak 11 panelen. Op deze manier wordt zowel in de ochtend als in de middag de zon volop benut. “Op dit moment is het nog te vroeg om iets over de opbrengst van de installaties te zeggen. Wij hopen op een zoveel mogelijk energieneutrale toekomst.’’ vertelt meneer van Oorschot.

Professionele installateur

“De Saman Groep gaat professioneel met zijn klanten om en voorziet je van een goed advies. Wij hopen dat de service ook na oplevering van de installaties op dit niveau blijft. Na deze ervaring bevelen we de Saman Groep zeker aan wanneer verduurzaming aan de orde is.’’ sluit meneer van Oorschot af.