Klantervaring

Dh. Bruins

De heer Bruins uit Goes besloot om zonnepanelen te huren. De belangrijkste reden hiervoor was dat hij wél zonnepanelen wilde, maar op dat moment niet de financiële middelen had om een installatie te kopen. Door te huren betaalt hij een vast maandelijks huurbedrag.

Ecohuis in Goes

“Mijn bungalow in Goes is een ecohuis. Zo wordt er bijvoorbeeld regenwater opgevangen voor het sanitair en wordt de woning verwarmd middels een warmtepomp. Ook is de bungalow goed geïsoleerd. Met de zonnepanelen wordt de woning helemaal duurzaam. Door zonnepanelen te huren, krijg ik service en nazorg gedurende de looptijd van mijn huurcontract.”, geeft de heer Bruins aan.

Goede service

Door verschillende advertenties was de aandacht van de heer Bruins getrokken om contact op te nemen met de Saman Groep. “Hoewel de levertijd van de zonnepanelen lang was, biedt de organisatie wel een goede service. Ik kreeg een goed advies en de medewerkers zijn attent. Ook de installatie is positief verlopen. Alle lof voor de installateurs. Hoeveel de zonnepanelen precies opleveren op jaarbasis weet ik nog niet, maar dit krijg ik op termijn in een overzicht van mijn energieleverancier.”, sluit de heer Bruins af.