Klantervaring

Trudy Mehlbaum

Binnen twee uur lagen de zonnepanelen al op het dak!

Trudy Mehlbaum uit Goes koos voor zonnepanelen via de Saman Groep. Trudy vertelt waarom: “Wij wilden ons spaargeld op een goede manier investeren. Door zelf groene stroom op te wekken, besparen we op onze energierekening. Maar de keuze voor zonnepanelen kwam vooral uit duurzaam oogpunt. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk, als volgende stap gaan we de isolatie van onze woning verbeteren.”

SunPower zonnepanelen met veel vermogen

Trudy koos voor 10 SunPower Maxeon zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van maar liefst 400Wp per zonnepaneel. Samen leveren de 10 zonnepanelen circa 3.800 kWh stroom per jaar, dat is genoeg stroom voor een gemiddeld huishouden van 3-4 personen.

Een duidelijk advies

“Via een advertentie in de krant werd onze aandacht op de Saman Groep gevestigd. Ook hadden onze buren al goede ervaringen met de Saman Groep. Na onze aanvraag kwam adviseur Ocker bij ons langs. Hij legde alles keurig en duidelijk uit. Dezelfde week kregen we de offerte nog. Alles ging eigenlijk heel erg vlot. Vooral de montage van de zonnepanelen, binnen twee uur lagen ze al op het dak!” vertelt Trudy.

Tevreden over de Saman Groep

Over de opbrengsten kan Trudy nog niet veel vertellen: “De zonnepanelen liggen nog niet zo lang op ons dak. Via de app kijken we wel regelmatig wat de zonnepanelen opleveren. In het voorjaar verwachten we dat de opbrengst verder stijgt. Al met al zijn wij zeer tevreden over het contact, de service en de montage via de Saman Groep!”