Klantervaringen

Mevr. van de Crommert

Mevr. van de Crommert, Capelle aan den IJssel

De monteurs van de Saman Groep zijn netjes, ruimen op en denken mee over de installatie.

Nu de rente zo laag is, zoeken vele huiseigenaren naar een rendabele en duurzame manier om hun spaargeld in te zetten, zo ook Marianne van de Crommert uit Capelle aan den IJssel. De Saman Groep plaatste hier 10 zonnepanelen.

Een persoonlijk bezoek aan huis

Er zijn ondertussen vele aanbieders van zonnepanelen, Marianne vertelt waarom ze juist voor de Saman Groep koos: “Vrienden van mij zijn al klant van de Saman Groep, maar ik vroeg toch meerdere offertes op. Doorslaggevend was het bezoek van adviseur Wesley. Hij was erg klantvriendelijk en gaf een duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De offerte die ik ontving was erg transparant en hij dwong niet naar een bepaald merk zonnepaneel. Wesley heeft veel moeite gedaan om uit te zoeken of serie-geschakeld mogelijk was bij mijn woning. Hij legde de voor- en nadelen van de optie helder uit.”

Keurige zonnepanelenmonteurs

“De monteurs van de Saman Groep zijn netjes, servicegericht en klantvriendelijk. Ze doen hun schoenen uit, ruimen alle restmaterialen op en denken mee over de beste plaatsing van de installatie. Dankzij hen is nu de aansluiting van de omvormer super netjes weggewerkt.” vertelt Marianne.

Duurzame stappen met resultaat

Het is altijd leuk om resultaat te zien van de verduurzamende stappen die je neemt, zo vindt ook Marianne: “Ik had al stappen gezet door het hele huis te voorzien van HR++ glas en goede isolatie. Nu ook de zonnepanelen geplaatst zijn, merk ik dit aan de energierekening. Bovendien zijn zonnepanelen goed voor de waarde van mijn woning. Sinds ik via de app inzicht in mijn verbruik heb, maak ik er een spelletje van om steeds minder te verbruiken. Zo probeer ik bijvoorbeeld om op de juiste tijd de vaatwasser aan te zetten en zo ook mijn steentje bij te dragen aan het milieu.”

Echte service van de Saman Groep

Achteraf gezien is Marianne erg blij met de keuze voor de Saman Groep: “Het personeel van de Saman Groep is erg klantgericht. Zowel telefonisch, per mail als aan huis. Ze regelden zelfs kosteloos de BTW teruggave voor mij, dat noem ik goede service.”