Klantervaringen

Dhr. Schakel

Dhr. Schakel - Hulst

De adviseur kwam met oplossingen die de concurrentie mij niet kon bieden.

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een stap van verduurzaming. Het milieu staat vaak voorop, gevolgd door de financiële besparing. Ook bij de familie Schakel uit Hulst is dit het geval. De heer Schakel vertelt: “Met zonnepanelen ontlasten we het milieu, maar ook onze portemonnee. Het rendement op een investering als zonnepanelen is vele malen aantrekkelijker dan het geld op de bank laten staan. Ook investeerden wij in een airco. Dat is een prettige stap voor ons comfort nu de zomers steeds warmer worden. Wij kozen voor een multi split airco. Zo koelen we zowel de woonkamer als slaapkamer met één buitenunit.”

Denken in oplossingen

De Saman Groep plaatste 16 Jinko Solar zonnepanelen en een Daikin airco bij de familie Schakel uit het Zeeuws-Vlaamse Hulst. “Wij kozen voor de Saman Groep omdat adviseurs Jakob en Erik de enige waren met een passende oplossing voor onze situatie. Zowel voor de zonnepanelen als voor de airco zochten wij een technische oplossing die de heren ons konden bieden. Dit gaf genoeg vertrouwen om met de Saman Groep in zee te gaan. Daar kregen we gelukkig geen spijt van. De Saman Groep heeft keurig netjes en beleefd personeel.” aldus de heer Schakel.

Opbrengst zoals verwacht

“Het contact met de monteurs verliep ook erg goed. De totale installatie is zo ver mogelijk uit het zicht geplaatst. De zonnepanelen leveren inderdaad zoveel op als van te voren toegezegd. Er is één storing aan de omvormer geweest, waardoor we wat opbrengst hebben verloren. Dit is opgelost door de Saman Groep, maar het duurde tamelijk lang. Wij konden er wel begrip voor opbrengen gezien de situatie met het coronavirus.” ligt de heer Schakel toe.

Installateur met kennis van zaken

“De Saman Groep heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, maar vooral veel kennis. Zowel van de producten als van de technische mogelijkheden. De adviseur kwam met oplossingen die de concurrentie mij niet kon bieden. In het totaalplaatje, zijn mijn ervaringen uitstekend.” Sluit de heer Schakel af.