Klantervaring

Traas Ongediertebestrijding

De installatie van de duurzame systemen is vlot en netjes verlopen.

Voor Traas Ongediertebestrijding uit ’s-Gravenpolder mocht de Saman Groep 256 zonnepanelen, een warmtepompinstallatie en twee laadpalen plaatsen. Een jarenlange, duurzame samenwerking. De heer Traas vertelt:

Verduurzamen

Een duurzaam bedrijf zijn is belangrijk voor de heer Traas. “We wilden graag een duurzaam pand. Daarbij horen zeker zonnepanelen en een all-electric warmtepomp. Ook hebben we twee laadpalen geplaatst bij het pand. Zo hopen we klanten die elektrisch rijden een stukje extra service te bieden. Door eerdere goede ervaringen met de Saman Groep hebben we gekozen voor deze installateur. We hebben ons goed laten adviseren en de prijs was erg netjes. Daarnaast hebben we vanuit Traas Nature Care in de tuin en aan de gevels allerlei voorzieningen gemaakt voor vleermuizen, mussen, mezen, zwaluwen en insecten.”

Hart voor de zaak

“De installaties van de duurzame systemen zijn vlot en netjes verlopen. Zeker bij de zonnepaneleninstallateurs zag je dat de mensen hart voor de zaak hebben. Ze hadden zelfs foto’s en video’s gemaakt vanuit alle hoeken om te laten zien hoe alles in één lijn stond. Inmiddels hebben we met onze duurzame installaties ruim 14.000 kilo CO₂ bespaard. Dat staat gelijk aan het planten van 420 bomen. Het contact met de Saman Groep verliep perfect en ze doen wat ze beloven. Daarom heb ik nog steeds contact met mijn adviseur. De Saman Groep is een begrip in Zeeland.”, sluit de heer Traas af.