Klantervaringen

Lex Epping

De monteurs waren werkelijk uitstekend.

Lex Epping uit Zwijndrecht koos voor 6 JinkoSolar zonnepanelen. Hij vertelt waarom: “Deze zonnepanelen koos ik op advies van mijn dochter. Zij heeft dezelfde zonnepanelen en is hier tevreden over. Het zetten van een duurzame stap heeft naast financiële gevolgen, ook positieve gevolgen voor de generaties na ons. Daarom is het van belang dat iedereen probeert duurzame stappen te zetten.”

Uitstekende monteurs

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een duurzame installateur. De monteurs komen tenslotte bij je over de vloer en spelen een belangrijke rol in een goede montage. Lex vertelt hoe hij bij de Saman Groep uitkwam: “Over de Saman Groep las ik eerst wat recensies alvorens ik hen benaderde. De recensies waren positief en de site werkte prettig. De Saman Groep stelde mij niet teleur, de monteurs waren werkelijk uitstekend. Het waren nette jongens die ook nog eens een goed advies gaven. Zij deden veel moeite om ervoor te zorgen dat alles piekfijn in orde was.”

Een goed gevoel bij de zonnepanelen

Als de zonnepanelen eenmaal op het dak liggen, is het nog even afwachten of de opbrengst aan je verwachtingen voldoet. Lex vertelt hoe dit bij hem gaat: “Nu de zonnepanelen eenmaal op het dak liggen, voldoen ze aan mijn verwachtingen. De installatie werkt prima en ik heb een goed gevoel overgehouden aan de zonnepanelen. Dit had ik al veel eerder moeten doen!”