Klantervaring

Familie van Groesen

Familie van Groesen, Wagenberg

We zijn tevreden over de werkwijze en vakkundigheid van de Saman Groep.

Familie van Groesen uit het Brabantse Wagenberg besloot te verduurzamen met zonnepanelen. Inmiddels liggen de 14 SunPower zonnepanelen al een tijdje op het dak en delen zij hun ervaringen.

Verduurzamen voor de volgende generatie

“Door te verduurzamen kunnen we de aarde op een goede manier doorgeven aan de volgende generatie, omdat we bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast levert het vaak ook een interessant financieel rendement op. Met zonnepanelen zetten we de eerste stap. We zijn er wel over aan het nadenken om in de toekomst verder te verduurzamen.”, geeft familie van Groesen aan.

Toekomstbestendige zonnepaneleninstallateur

“Ik sprak met mijn accountant over zonnepanelen. Op dat moment had ik al een offerte aangevraagd bij een ander bedrijf. Na mijn verhaal was hij enthousiast over het plan, maar hij tipte mij wel om na te denken over de toekomstbestendigheid van dat kleine bedrijf. Stel dat het bedrijf failliet gaat, hoe gaan ze dan om met de garantie? Daarom ben ik gaan kijken naar een andere zonnepaneleninstallateur en kwam ik uit bij de Saman Groep: een groot en sterk bedrijf dat al 100 jaar bestaat. Ik probeer in mijn gemeente mensen nu ook bewust te maken om hierover na te denken en een weloverwogen beslissing te nemen.”, aldus de heer van Groesen.

Goed contact en kundige installatie

Familie van Groesen is tevreden over de samenwerking met de Saman Groep. “Het contact verliep goed en de medewerkers hielden mij keurig op de hoogte. Ook de installatie is positief verlopen. De monteurs waren netjes op de afgesproken tijd aanwezig en leverden goed werk af. Klasse! De SunPower zonnepanelen hebben inmiddels al 2,23 MWh opgeleverd. Ik ben tevreden over de werkwijze, de vakkundige kennis en de manier waarop we met elkaar omgaan. Daarom zou ik de Saman Groep zeker aanraden aan anderen.”, sluit de familie af.