Klantervaring

Familie Doorn

Dhr. Doorn

Het is fijn dat de medewerkers die je te woord staan kennis van zaken hebben en snel werken

De familie Doorn uit Middelburg had diverse werkzaamheden op de planning staan. De Saman Groep plaatste 8 SunPower zonnepanelen, een cv-ketel en verving diverse radiatoren in de woning. “Doordat wij een schuifpui lieten plaatsen, moesten wij de wandhangende radiatoren vervangen voor staande modellen. Ook was onze cv-ketel aan vervanging toe en kozen wij voor zonnepanelen. Gelukkig kon de Saman Groep alle werkzaamheden voor ons uitvoeren.” vertelt mevrouw Doorn.

De Saman Groep als totaalinstallateur

“De goede verhalen over de Saman Groep zorgden ervoor dat we hen kozen als duurzame totaalinstallateur. De afspraak met de adviseur van de Saman Groep vond al op korte termijn plaats en het contact verliep erg soepel. Het is fijn dat de medewerkers die je te woord staan kennis van zaken hebben en snel werken.” licht mevrouw Doorn toe.

Onze morele plicht

Verduurzamende stappen zetten is een morele plicht vindt mevrouw Doorn: “persoonlijk vind ik dat men moet verduurzamen waar mogelijk. Op die manier dragen we samen bij aan een betere wereld. De subsidieregelingen helpen om de verduurzamende stappen bereikbaar te maken. Zo ontvangen wij de BTW over onze zonnepanelen terug.”

Dik tevreden

“De zonnepanelen leveren al flink stroom op. Dit scheelt aanzienlijk op onze energierekening. Bovendien is het een fijn idee dat wij zelf groene stroom opwekken. De monteurs van de Saman Groep waren correct en zorgden voor zorgvuldige montage van de installaties. Wij zijn dik tevreden over het geleverde werk.” sluit mevrouw Doorn af.