Klantervaring

Dhr. Haring

Dhr. Haring

Onze zonnepaneleninstallatie werkt al tien jaar uitstekend

Henk Haring uit Burgh-Haamstede heeft 21 zonnepanelen via de Saman Groep en ook de cv-ketel is in onderhoud bij de Saman Groep. Henk vertelt: “Wij kozen voor zonnepanelen om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen. Wij vinden het prettig om met een lokale partij te werken. Bovendien had onze aannemer goede ervaringen met de Saman Groep. Het contact met hen was prima en zij acteerden vakinhoudelijk goed.”

Resultaat voor de planeet

Voor Henk was duurzaamheid de voornaamste reden om te kiezen voor zonnepanelen: “Voor mij staat duurzaamheid voor een maximaal rendement op de lange termijn. Niet alleen financieel rendement, maar ook de levensduur van de installatie en de leefbaarheid van onze planeet. Ik zou iedereen aanraden om bij te dragen aan duurzaamheid wanneer dit binnen bereik is. Je helpt ook de generaties na ons.”

Een professionele installateur

“Wat fijn is in het contact met de Saman Groep is de professionaliteit. Je merkt dat het bedrijf goed geautomatiseerd is. De monteur heeft alle gegevens op de tablet beschikbaar. Als klant ontvang je direct de rapportage en de factuur. Dankzij de automatisering ontvang je alles erg vlot als klant.”

Uitstekende zonnepaneleninstallatie

“Onze zonnepaneleninstallatie werkt al tien jaar uitstekend. We hebben tot op heden nog geen storingen gehad en ze zijn eenvoudig te reinigen. De 21 zonnepanelen dekken ons volledige verbruik af. Het voelt goed om jouw eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Een volgende stap zou zijn om een hybride warmtepomp te plaatsen. Nu wij gaan verhuizen, is dit een stap die de volgende bewoner uit zou kunnen voeren. We zouden het zeker aan hen aanraden om dit via de Saman Groep te laten installeren.” sluit Henk af.