Klantervaringen

Edwin Artssen

Niet alleen de prijs is goed, ook de service. De monteurs leveren echt vakmanschap.

Als je veel zonnepanelen om je heen ziet, kan dit zomaar aanstekelijk werken. Edwin vertelt hoe dit bij hem ging: “In de wijk waarin wij wonen, worden veel nieuwe woningen gebouwd, allemaal voorzien van zonnepalen. Dat zet je toch aan het denken of het op je eigen woning ook mogelijk is. Wij kiezen graag een lokale partner en bovendien waren onze kennissen positief over de Saman Groep. Adviseur Govert hielp ons goed. Onze woning heeft geen ideale ligging voor zonnepanelen, maar op onze garage zag hij mogelijkheden met een prima rendement. Wij zijn erg blij dat we op zo toch een bijdrage aan het klimaat kunnen leveren.”

Voor de generaties na ons

“Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en willen onze mooie planeet aan onze kinderen en de generaties die volgen, kunnen doorgeven. Op dit moment verwarmen wij onze woning met een cv-ketel. Wanneer deze aan vervanging toe is, overwegen we een warmtepomp. Bovendien is onze woning al goed geïsoleerd.” vertelt Edwin.

Alles in overleg met de klant

De Saman Groep plaatste 12 SunPower zonnepanelen bij Edwin: “De monteurs van de Saman Groep werkten snel en vakkundig. Ze stonden op tijd bij ons op de stoep en overlegden gedurende de montage met ons zodat alles naar wens geplaatst werd. De wijze waarop alles is geïnstalleerd, geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.

Efficiënte communicatie

“Het contact met de Saman Groep verliep soepel en ongedwongen, zowel in de offerte fase als in de uitvoering en daarna. De communicatie is efficiënt en ook een proces van de BTW teruggave wordt helemaal voor je geregeld. Ik zou de Saman Groep zeker aanbevelen, sterker nog; dat heb ik laatst al gedaan. Niet alleen de prijs is goed, maar ook de service en het vakmanschap.” sluit Edwin af.