Klantervaring

Dhr. Kort

Dhr. Kort, Van Mossel Autoschade Zierikzee

Een deel van de auto's zal in de toekomst hybride of elektrisch zijn.

De samenwerking tussen Van Mossel Autoschade Kort en de Saman Groep gaat al heel wat jaren terug. Waar het startte met constructiewerk bij verbouwingen, is de Saman Groep inmiddels ook een partner in verduurzaming geworden. Erik-Jan Kort van Van Mossel Autoschade Kort vertelt:

Constructiewerk

Door stormschade was een deel van de daktoevoer bij Van Mossel Autoschade Kort beschadigd geraakt. De daktoevoer is belangrijk voor het optimaal toevoeren van ventilatielucht via het dak. De heer Kort nam hierover contact op met de Saman Groep. “We zijn al lang gevestigd in Zierikzee op onze huidige locatie. In de loop der jaren is er veel aan het pand verbouwd. Bij het constructiewerk werd er toen al vaak een beroep gedaan op de Saman Groep. Toen er stormschade ontstond aan de daktoevoer, schakelden we de organisatie opnieuw in. De heren van de constructieafdeling hebben de schade snel en vakkundig opgelost.”

Laadpaal voor elektrische auto's

Maar ook voor verduurzaming weet Van Mossel Autoschade Kort de Saman Groep inmiddels te vinden. “Een deel van de auto’s zal in de toekomst hybride of elektrisch zijn. Om ons eigen wagenpark hierop voor onze klant aan te passen, hebben we nu al geïnvesteerd in een laadpaal. Zo kunnen zowel wij als onze klanten hun elektrische auto op ons bedrijf laden. Het laadstation wordt hoofdzakelijk gebruikt voor eigen gebruik en als service voor onze klanten. Tot op heden wordt de laadpaal nog beperkt gebruikt, maar bij de vernieuwing van ons wagenpark, zullen we in ieder geval ook een hybride of elektrische auto in de leenvloot zetten.”

Blijvend verduurzamen

Naast de laadpaal koos Van Mossel Autoschade Kort ook voor zonnepanelen op hun bedrijfspand. “Er liggen bijna 300 zonnepanelen op het dak. Voor ons is dit het begin van verdere verduurzaming van ons bedrijf. We vinden het belangrijk om te blijven investeren in duurzaamheid. Zeker als dat voordelen biedt op de langere termijn. We zien de toekomst zonnig tegemoet.”, sluit de heer Kort af.