Klantervaring

Dhr. Willigers

Het contact met de adviseur was uitstekend

De heer en mevrouw Willigers uit het Brabantse Hoogerheide kozen voor 12 Jinko Solar zonnepanelen. Zij vonden de Saman Groep via het Regionaal Energie Loket. “Wij volgden de webinar van het Regionaal Energie Loket, zij presenteerden de webinar samen met de Saman Groep. Na een adviesgesprek met adviseur Cesar kozen we voor de Jinko Solar zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de mooie donkere kleur staan ze netjes op ons dak. De garanties op het product en op het vermogen gaven de doorslag om voor deze zonnepanelen te kiezen.” vertelt de heer Willigers.

Een duurzame omgeving voor de toekomstige generaties

De heer Willigers vertelt graag verder over duurzaamheid: “Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. Onze kinderen en kleinkinderen moeten ook in een gezonde omgeving kunnen leven. De zonnepanelen zijn een eerste stap voor ons. In de toekomst willen we ook een warmtepomp installeren. Hier zijn de voorbereidingen al voor getroffen doordat wij radiatoren op lage temperatuur hebben. Wellicht dat we tegen die tijd ook een batterijopslag voor onze opgewekte stroom nodig hebben.”

Goed resultaat van de zonnepanelen

“Nadat er een uitdaging was ontstaan tijdens de montage hebben wij contact opgenomen met onze adviseur Cesar. Hij pakte dit direct voor ons op en was in staat om alles op korte termijn recht te zetten. Ondertussen draait onze installatie goed en heeft deze al bijna 500kg CO2 uitstoot voorkomen.” aldus de heer Willigers.

Uitstekend contact met de adviseur

“Al met al zouden wij de Saman Groep aanbevelen, mits zij wel hun eigen monteurs naar de klus sturen. Het contact met adviseur Cesar was uitstekend. Of het nu mee of tegen zat, Cesar stond voor ons klaar.” sluit de heer Willigers af.