Dhr. Beelen

De autodealer raadde de Saman Groep aan om de laadpaal te plaatsen.

Duurzaamheid is voor de familie Beelen geen onbekend thema. Zij wonen al 22 jaar in een ecologische woning, Huub vertelt: “Wij willen leven met zo min mogelijk impact op het milieu. Onze woning is voorzien van een sedumdak, een zonnegasboiler met een warmwatercollector en veel ramen op het zuiden. Bij de bouw van onze woning waren zonnepanelen nog niet rendabel. Op een later moment kozen wij al voor drie zonnepanelen. Nu wij elektrisch rijden, kozen wij nog voor zes extra zonnepanelen.”

De Saman Groep werd aangeraden

“De zonnegasboiler huren wij bij DELTA, de Saman Groep voert het onderhoud voor onze huurinstallatie uit. Zo kwamen wij in eerste instantie met deze duurzame installateur in contact. De autodealer raadde de Saman Groep aan om de laadpaal te plaatsen. Vanwege eerdere goede ervaringen volgden we dat advies op. Uiteindelijk kozen wij voor een Alfen laadpaal en zes SunPower zonnepanelen via de Saman Groep.” vertelt Huub.

Zorgeloos elektrisch rijden

De meeste mensen wennen snel aan het comfort van elektrisch rijden, zo ook Huub: “Ondertussen legden wij al ruim 6.000 km af met de elektrische auto. We zijn slechts één keer onderweg gestopt om bij te laden. Eigenlijk is het nooit een probleem, we laden de auto thuis vol en vaak kunnen we op onze bestemming ook laden. Met de huidige brandstofprijzen, zijn we extra blij met onze keuze. Binnenkort volgt de eerste wintersport met de elektrische auto.”

Een deskundige installateur

“De Saman Groep is ons goed bevallen als installateur. Als er zich een probleem voordeed, werd het snel opgelost. Bovendien staan de medewerkers je altijd vriendelijk en deskundig te woord.” sluit Huub af.