Klantervaringen

Familie Passchier

Familie Passchier, Kerkwerve

Onze zonnepanelen verdienden wij al binnen zes jaar terug.

De Saman Groep is een begrip op Schouwen-Duiveland. Maar dat neemt niet weg dat men nog steeds vergelijkt alvorens zij een keuze maken voor een bepaalde installateur. Zo ook André en Jacintha Passchier uit Kerkwerve. Jacintha vertelt: “Wij verdiepten ons in de referenties en prijzen van diverse installateurs. Uiteindelijk kozen we voor de Saman Groep. Hier vonden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij hadden al zonnepanelen op ons dak en kozen voor een aanvulling. Ons stroomverbruik is veranderd. Het speelde ook mee dat wij de eerste set zonnepanelen al bijna terugverdiend hebben na zes jaar. We hopen dat we deze set zonnepanelen nog sneller terugverdienen. Met de huidige energietarieven lijkt dat ons wel haalbaar.”

Diverse duurzame stappen

“In het kader van duurzaamheid en de bijbehorende besparing hebben wij al een aantal verduurzamende maatregelen genomen. Zo koken we nu op een inductiekookplaat en rijden we in een elektrische auto. Ook vervingen we onze koelkast voor een energiezuiniger model en vervingen we ons oude dubbel glas voor HR++ glas.”

Vriendelijke monteurs

“De montage van de zonnepanelen is goed verlopen. De monteurs werkten netjes en waren erg vriendelijk. Bovendien was de uitvoering precies zoals met ons afgesproken. Al het contact met de Saman Groep is goed verlopen. Wij hebben zelfs onze zoon en dochter al doorverwezen naar de Saman Groep!"