Mevr. Blokker

Het binnenklimaat is een stuk aangenamer geworden met onze airco.

Dat het in Nederland soms benauwd kan zijn, merken we allemaal. Hilda Blokker – de Waal uit Vlissingen koos daarom voor een airco. Hilda vertelt: “Wij kunnen zelf niet goed tegen hoge temperaturen en merkten dat onze kinderen er ook last van hadden. Daarom kozen wij voor een airco. Omdat een airco extra stroom verbruikt, investeerden we direct in zonnepanelen. Het is fijn om zelf energie op te wekken en ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Zonnepanelen zijn een mooi voorbeeld van een duurzame investering die zichzelf weer terugverdient!”

Snelle montage van de zonnepanelen

“De zonnepanelen lagen eigenlijk heel snel op ons dak. Mijn man had zelf al wat voorbereidingen getroffen omdat we al langer met het idee speelden om zonnepanelen te plaatsen. De aircomonteurs leken nog wat minder ervaren, maar ze waren wel erg vriendelijk. Ook het personeel op kantoor helpt je netjes verder. Je merkt dat ze het erg druk hebben, maar iedereen blijft vriendelijk.” vertelt Hilda.

Een comfortabel binnenklimaat met een airco

“In de app kun je zien wat de zonnepanelen opwekken. Ik vind het leuk om hier regelmatig in te kijken. De airco hebben wij al een paar keer gebruikt om te koelen. Ondanks dat de airco op zolder hangt, merken we ook verschil in de temperatuur van onze woonkamer. Het binnenklimaat is echt een stuk aangenamer geworden.” legt Hilda uit.

Een gratis airco gewonnen

Hilda was de winnares van de airco winactie, daarom was de airco helemaal gratis. Hilda vertelt: “Zonder dat we het wisten, was er een actie bij de Saman Groep om het aankoopbedrag van een airco terug te winnen. Wij kwamen als winnaar uit de loting en waren hier erg blij mee. Dat was een aangename verrassing!”