Het is fijn dat we één installateur hebben voor alle duurzame installaties

Rinus en Hennie de Viet uit Burgh-Haamstede draagt actief bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Rinus de Viet vertelt waarom: “Wij willen graag een mooie wereld achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen. Door duurzame stappen te zetten, dragen wij ons steentje bij. Bovendien leveren de duurzame maatregelen een aanzienlijke verlaging op in onze energiekosten.”

Volledig van het gas af

“De keuze viel op de Jinko Solar zonnepanelen, dit is vooral geweest omdat deze een goed rendement hebben. Ook kozen wij voor een Daikin all-electric warmtepomp. Het was al langere tijd onze wens om van het gas af te gaan en deze installatie maakt dat mogelijk. Ten slotte kozen we nog voor een HappyDrops waterbehandelaar. We hopen hiermee onze kalkaanslag te verminderen en de levensduur van onze elektrische apparaten te verlengen.” vertelt Rinus de Viet.

Professionele installateur

“Het contact met de Saman Groep is vanaf het begin goed geweest. Wij zochten een professionele installateur en gaven de voorkeur aan iemand uit de regio. Het fijne was dat de Saman Groep kon voorzien in al onze wensen. Hierdoor hadden we één installateur voor alle duurzame installaties die wij wilden plaatsen. Adviseur Erik onderbouwde het aanbod goed en gaf ons het vertrouwen om met de Saman Groep in zee te gaan. Hiervan kregen we geen spijt. De montage ging in goed overleg en alles is binnen de afgesproken termijn geplaatst. De zonnepanelen leverden in maart al meer op dan wij zelf verbruikten. Wij zouden de Saman Groep zeker aanbevelen!” sluit Rinus de Viet af.