Hans Poot, Puttershoek

De monteurs hebben veel kennis van zonnepanelen en kwamen zelfs met een aanpassing die gunstiger zou uitpakken.

De klanten van de Saman Groep komen op allerlei manieren bij hun gekozen installateur uit. Hans Poot is werkzaam bij één van de leveranciers van de Saman Groep, Hans vertelt: “De Saman Groep was bij mij al bekend vanuit mijn eigen werk. Wij leveren waterontharders aan de Saman Groep. Door deze samenwerking denk je toch als eerste aan hen zodra je een duurzame stap wil zetten.”

IN ÉÉN KEER GOED

De Saman Groep plaatste 9 SunPower P3 Plus zonnepanelen bij Hans uit Puttershoek: “De adviseur van de Saman Groep legde ons de verschillen uit tussen de types zonnepanelen. Wij kozen voor de hoogste garanties en een goede opbrengst. Het is een beslissing voor de lange termijn, dat doen we het liefst meteen goed. Door middel van de app kan je vanaf de eerste dag al je opbrengst per paneel zien en maakt het de besparing gelijk visueel. Zonnepanelen zijn bewezen effectief en daarom hebben wij alle vertrouwen in de opbrengst die volgt.” zegt Hans.

DUURZAAMHEID VOOR DE GENERATIES NA ONS

“Duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. Wij leven in de overtuiging dat de mens verantwoordelijk is voor de aarde. Om de aarde te behouden voor de toekomstige generaties, moeten we stappen zetten. We realiseren ons de noodzaak voor het klimaat. Zelf hebben we al diverse duurzame stappen gezet, zo zijn de vloer en spouw al geïsoleerd. Ook willen we nog diverse slimme technieken in onze woning toe gaan passen, zoals een hybride warmtepomp.” legt Hans uit.

IEDEREEN DENKT MEE

Over de Saman Groep heeft Hans niets dan lof: “De monteurs werkten keurig en overlegden met ons. Ze hebben veel kennis van zonnepanelen en stelden zelfs nog een aanpassing voor die voor ons gunstiger uit zou pakken. Ook de andere medewerkers van de Saman Groep zijn klantvriendelijk, sociaal en meedenkend. Verder hebben zij de juiste kennis en boden zij ons een nette prijs aan. Tot slot helpen ze ons zelfs met de teruggave van de BTW.”