Klantervaringen

Dhr. Nierop

De Alfen laadpaal biedt mij veel gemak.

De heer van Nierop uit Kortgene rijdt in een elektrische auto. Dan is thuis opladen wel zo prettig. De Saman Groep plaatste een laadpaal van Alfen bij de heer van Nierop. Bovendien is de paal waaraan het laadstation is bevestigd ook in eigen werkplaats gemaakt door Saman Constructie.

Betrouw

“De Saman Groep heeft een goede reputatie en zit hier in de regio. Dat maakt deze keuze voor deze partij makkelijker. Adviseur Marcel kwam enorm betrouwbaar over. Nu alles geïnstalleerd is bleek dit vertrouwen terecht en ben ik blij dat ik koos voor de Saman Groep. Ook achteraf is de service en uitleg perfect. Daarom beveel ik de organisatie regelmatig aan. Mede doordat ik duurzaamheid een erg belangrijk thema vind.” legt de heer van Nierop uit.

Duurzaamheid altijd in het achterhoofd

“Iedereen zou moeten kiezen voor duurzaamheid. Als we klaar willen zijn voor de toekomst, is verduurzamen onze enige keuze. Persoonlijk denk ik bij iedere stap na of het een duurzame stap kan zijn. Ik rijd nu in een elektrische auto en woon in een appartementencomplex wat is voorzien van zonnepanelen. Bovendien hebben wij allemaal een eigen parkeerplaats waardoor een laadpaal goed mogelijk is.” vertelt de heer van Nierop.

Comfort en gemak dankzij de Alfen laadpaal

“Over de installatie van de Alfen laadpaal ben ik zeer tevreden. Alles is keurig netjes afgewerkt en de laadpaal biedt mij veel gemak. Dankzij de laadpaal voor de deur is mijn elektrische auto altijd vol en comfortabel op het moment dat ik vertrek. De stroom om op te laden is afkomstig van de zonnepanelen, 100% groen dus.” sluit de heer van Nierop af.