Klantervaring

Fam. Lambrechts

Familie Lambrechts

De garanties van Sunpower gaven de doorslag om voor zonnepanelen te kiezen

Bij de familie Lambrechts uit Bergen op Zoom installeerde de Saman Groep recent SunPower zonnepanelen. “Wij verzamelden al enige tijd informatie over zonnepanelen. Daarna kwam de actie van de gemeente via het energieloket voorbij. Ik woonde de digitale informatieavond bij en dit beviel goed. Zodoende is de adviseur van de Saman Groep bij ons langsgekomen. Spoedig na dit bezoek ontvingen we de offerte op maat. De garanties van SunPower gaven de doorslag om voor deze zonnepanelen te kiezen. 25 jaar garantie is een prettig idee.” geeft meneer Lambrechts aan.

Stap voor stap duurzaam wonen

“Zonnepanelen zijn voor ons de vervolgstap. De kozijnen werden reeds vervangen door een duurzamer type. Op termijn willen we de cv-ketel vervangen. We moeten iets doen voor ons klimaat. Na verloop van tijd gaan we van het gas af. Voor nu volg ik graag de nieuwe ontwikkelingen. Wij dragen ons steentje bij waar mogelijk.” vertelt meneer Lambrechts.

Snelle en nette monteurs

“Het plaatsen van de zonnepanelen ging boven verwachting snel. De monteurs plaatsten alles in een middag. Het afval namen zij mee en bovendien maakten ze tijd om alles uit te leggen. Om al over de opbrengst te spreken is het wat vroeg, we verwachten de piek in de zomer. Hoewel het rendement nu al boven verwachting is. Er is niet heel veel zon nodig om rendement te behalen.” legt meneer Lambrechts uit.

Alles duidelijk

“Via een collega hoorde ik al positieve berichten over de Saman Groep. Nu zou ik ook mijn persoonlijke aanbeveling uitspreken aan mijn eigen kennissen. Het hele proces was duidelijk. Bovendien is de BTW teruggaaf vlot afgehandeld.” sluit meneer Lambrechts af.