Klantervaring

Dhr. Borgt

Sommige bedrijven bekeken via Google onze woning. Saman Groep kwam netjes langs

Toen familie Borgt een voormalig openbaar gebouw kocht om te gaan betrekken als woning, zocht ze meteen naar diverse energiebesparende middelen. De meest recente ‘aanwinst’ zijn 16 zonnepanelen van de Saman Groep. “Ik had een aantal offertes opgevraagd en toen heb ik voor de Saman Groep gekozen. Ze zaten qua prijs bij de lagere, maar regelden ook gratis de btw-teruggave. Ze verzorgden bovendien gratis de wifi-aansluiting. Dat is voor de monteurs een paar minuten werk, terwijl je daar zelf veel langer mee loopt te stoeien. Prima extra service dus”, is de heer Borgt enthousiast.

Positief over de Saman Groep

De indruk over de Saman Groep was al in de offertefase positief. “Via de website had ik de verschillende offertes aangevraagd. Sommige bedrijven bekeken via Google onze woning en maakten op basis daarvan een offerte. De Saman Groep niet, die kwamen netjes langs. Op locatie kun je pas echt zien of er misschien een boom in de weg staat. Ja, dat was meteen al een pluspunt van de Saman Groep.”

“Sommige bedrijven bekeken via Google onze woning. De Saman Groep kwam netjes langs om de situatie te beoordelen”

Onderscheidend in service en opstelling

En uiteindelijk is het hele traject – van offerte tot installatie – zeer positief verlopen. Dhr. Borgt noemt de Saman Groep dan ook een “degelijk bedrijf, dat zich heeft onderscheiden qua service en opstelling”. Op de dag van installatie begon het ‘s middags flink te regenen. Borgt: “De monteurs zijn gewoon doorgegaan en hebben alles netjes afgerond. Petje af voor deze mannen!” Inmiddels kijkt de heer Borgt dagelijks op zijn laptop naar de opbrengst van de zonnepanelen. En naar volle tevredenheid. “Ze zitten continu net boven de prognoseberekeningen. We zouden uit moeten komen op 3500 kWh per jaar, maar daar gaan we overheen. Ja, als je kijkt naar toen we de woning kochten, zijn we nu echt flink aan het besparen.”