Klantervaringen

Dhr. Visscher

We vinden het belangrijk om te verduurzamen, zodat we minder gebruikmaken van fossiele brandstoffen

Familie Visscher uit het Zeeuwse Goes besloot zeven SunPower zonnepanelen te laten installeren door de Saman Groep.

Met zonnepanelen bijdragen aan een duurzaam milieu

“Met zonnepanelen kunnen wij een klein steentje bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Vanuit dat milieubewuste oogpunt kozen we ervoor om deze te laten installeren op ons dak. Bovendien kunnen we met de SunPower zonnepanelen aardig besparen op de energierekening.”, geeft de heer Visscher aan.

Minder gebruikmaken van fossiele energie

In 2007/2008 had familie Visscher hun huis in Goes ook al grootscheeps geïsoleerd. “We vinden het belangrijk om te verduurzamen, zodat we minder gebruikmaken van fossiele, vervuilende brandstoffen. Zeker met het oog op de toekomst van onze zes kleinkinderen.”

Bekende installateur in Zeeland

“De Saman Groep heeft een enorme naamsbekendheid in Zeeland. Via mond-tot-mond reclame zijn we bij de organisatie terecht gekomen voor de zonnepanelen. Het contact verliep prima. Er werd goed meegedacht. Ook de installatie van de zonnepanelen is naar tevredenheid verlopen.”, aldus de heer Visscher.

Besparing op energierekening

“Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd zien we op de maandrapportage van onze energieleverancier DELTA wat de installatie ons bespaart ten opzichte van ons verbruik. We leveren zelfs terug, ook nu de zon minder schijnt. We zijn zeer tevreden over de vlotte en goede service.”, sluit de heer Visscher af.