Klantervaring

Dhr. Smet

Dhr. Smet, Heikant

Wij kozen voor zonnepanelen op een maatwerkframe zodat we ze zelf kunnen reinigen.

Zonnepanelen kunnen niet alleen op het dak gemonteerd worden, maar bijvoorbeeld ook in de tuin. Een maatwerkframe biedt hiervoor uitkomst. Zo ook voor Jo Smet, hij koos voor 11 SunPower zonnepanelen op een maatwerkframe wat in de tuin geplaatst kon worden. De Saman Groep heeft hierin een mooie samenwerking laten zien tussen de afdeling Constructie en de afdeling Zonnepanelen. Jo vertelt waarom hij hiervoor koos: “Allereerst kozen wij voor zonnepanelen om ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarnaast is het ook financieel gezien een gunstige investering. Wij kozen ervoor om onze zonnepanelen te laten plaatsen op een maatwerkframe in onze tuin. Wij hebben de ruimte ervoor en vinden het prettig dat we er dan zelf bij kunnen voor de reiniging van de zonnepanelen.”

Duurzame keuzes nu en in de toekomst

“Duurzaamheid vinden wij een belangrijk thema. Daarom is onze woning goed geïsoleerd. Ook hopen we in de toekomst over te stappen naar een elektrische auto. De zonnepanelen die we nu plaatsen, wekken dan de stroom op die de accu van de auto oplaadt. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten.” vertelt Jo.

Ontzettende tevreden over de Saman Groep

Via reclame en de ervaring van kennissen kwam Jo bij de Saman Groep uit. “Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Via de app van SolarEdge zien wij hoeveel onze zonnepanelen opleveren. Het is erg leuk om dit af en toe te bekijken. Al met al raden wij de Saman Groep zeker aan, alle contact is goed verlopen en zij hadden de juiste vakmensen in huis om in onze wensen te voorzien.” sluit Jo af.