Klantervaringen

Jaap en Lienke Grootenboer

De monteurs zijn prettige en klantvriendelijke mannen. Ze werken erg netjes.

De Saman Groep plaatste acht Jinko Solar zonnepanelen in Dirksland. “De Jinko Solar zonnepanelen zien er mooi uit. Bovendien hebben ze een erg hoog rendement. De combinatie van uiterlijk en rendement sprak mij aan.” vertelt Jaap. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart uitgevoerd en staan rustig op het dak. Jinko Solar heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Iedereen kan verduurzamen

“We moeten ons met zijn allen verantwoordelijk voelen voor de opwarming van de aarde. Door een verduurzamende stap te zetten zoals zonnepanelen draag je gemakkelijk je steentje bij.” legt Jaap uit. Bovendien krijg je de BTW nog terug waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Alles zoals het hoort

“De advertentie van de Saman Groep viel mij op. Hierna sprak ik erover met de buurman en ook hij had een zeer goede ervaring met de Saman Groep. Dat gaf de doorslag om contact op te nemen. Gelukkig was ook mijn ervaring goed. De montage is keurig verlopen. De monteurs zijn prettige en klantvriendelijke mannen. Ook werken ze erg netjes en hebben ze verstand van de installatie. Ondertussen werkt de installatie helemaal naar behoren. Over het totale traject ben ik zeer tevreden.” sluit Jaap af.