Klantervaring

Dhr. Singelsma

Saman was een stuk goedkoper en kon snel leveren

Met Kerst in een koud huis zitten? Misschien aardig als kerstverhaal, maar in de praktijk wil je dat toch liever niet. Zeker als er ook nog familie bij je langskomt. Toen de cv-installatie van de heer Singelsma kuren begon te vertonen, was er haast geboden bij de zoektocht naar een nieuwe. “Ik wist dat de ketel eraan toe was om een keer vervangen te worden, maar dat stelde ik steeds uit. Enkele dagen voor Kerst was de cv-installatie echt niet betrouwbaar meer. Die moest snel vervangen worden.”

Van het kastje naar de muur

En zo begon de heer Singelma’s urgente zoektocht langs verschillende bedrijven. “Ik vraag altijd meerdere offertes.” Allereerst klopte hij aan bij een klein, lokaal installatiebedrijf. “Die man kon alleen een prijsindicatie geven en ik had twijfels of de service voor de langere termijn gegarandeerd zou zijn.” Vervolgens informeerde de heer Singelsma bij Delta. “Dat is de grootste en meest betrouwbare, dacht ik.” Hij vulde een formulier in op de website, maar kreeg geen reactie. Vervolgens belde hij Delta en kwam hij erachter welk bedrijf de installaties voor hun deed. De heer Singelsma zou door dat bedrijf teruggebeld worden, maar hoorde wederom niets. “Ik heb toen weer Delta gebeld en een dame vroeg of ik misschien nog een keer het formulier wilde invullen… ‘Mevrouw, wat denkt u zelf? Ik wil 3.000 euro besteden en u vraagt of ik nog een keer een formulier wil invullen…”

“De Saman Groep kwam meteen langs om de situatie ter plekke te bekijken en opties te bespreken”

De Saman Groep kwam meteen langs

Toen legde de heer Singelsma contact met de Saman Groep. “Die kwamen meteen langs om de situatie ter plekke te bekijken en opties te bespreken. Ze kwamen met een goede prijs en konden meteen een dag later installeren.” Het verbaasde de heer Singelsma dat hij niets hoefde te tekenen of een aanbetaling moest doen. “Dat had ik wel verwacht bij een groot bedrijf als de Saman Groep, maar alles ging in goed vertrouwen. Ze hebben het perfect geïnstalleerd en later volgde netjes de nota conform afspraak. Daarin zaten geen verrassingen zoals administratie- of voorrijkosten."