Klantervaringen

Cees van Welij

We vonden het prettig dat adviseur Ruben niet het duurste, maar het beste voor onze situatie adviseerde.

De Saman Groep plaatste 6 Jinko Solar zonnepanelen bij Cees van Welij uit Kapelle. Cees vertelt hoe hij bij de Saman Groep terechtkwam: “Een collega van mij vertelde ons over de Saman Groep. Ook lazen wij vooraf reviews over deze installateur. Adviseur Ruben kwam bij ons thuis om een advies te geven voor onze situatie. Hij legde ons alle voor- en nadelen van de verschillende panelen uit. We vonden het prettig dat hij niet het duurste, maar het beste voor onze situatie adviseerde. Dat schept meteen vertrouwen.”

Duurzame toekomstplannen

Duurzame stappen zijn niet nieuw voor Cees: “Onze woning is al goed geïsoleerd, zelfs de vloer en kruipruimte zijn geïsoleerd. Verder hebben wij het beste dubbel glas wat beschikbaar is en overwegen we een warmtepomp voor in de toekomst. Het is voor ons belangrijk dat de materialen lang mee gaan en het milieu zo min mogelijk belasten.”

Positieve energie

“De Saman Groep heeft een goede indruk op ons gemaakt. Zowel het contact via het kantoor, als bij ons thuis is goed verlopen. De montage ging snel en we werden vakkundig te woord gestaan. Wat opviel is dat de medewerkers een positieve instelling hebben. Op dit moment weten we nog niet wat de installatie ons op financieel gebied heeft opgeleverd, maar we zijn blij dat we onze bijdrage aan het milieu kunnen leveren.” sluit Cees af.