Klantervaringen

Familie Hoornweg

De monteurs zijn vakbekwaam en de Saman Groep regelt de aanvraag voor subsidie.

De familie Hoornweg uit Oud-Alblas schafte enkele maanden geleden een all-electric Daikin warmtepomp aan via de Saman Groep. Voor de familie Hoornweg gaat dat niet alleen om de kostenbesparing die de nieuwe installatie oplevert. ‘‘Het idee dat je een positieve bijdrage levert aan het milieu maakt verduurzamen erg leuk.’’

Keuzes maken

‘‘Via de folder en het bekijken van de website is de keuze voor de Saman Groep als installateur ontstaan. Het was voor ons een lang proces van oriëntatie. Het aanbod in warmtepompinstallaties is namelijk enorm. De adviseur van de Saman Groep was erg duidelijk. Toevallig adviseerde hij precies het merk wat wij zelf ook in gedachten hadden. Een Daikin met goede prijs/kwaliteit verhouding en een hoog rendement.’’

Verder verduurzamen

‘‘Wij verduurzamen zoveel als mogelijk. Onze woning is goed geïsoleerd en al geruime tijd voorzien van zonnepanelen. In de toekomst willen wij ook een zonneboiler. Deze is bovendien te combineren met de Daikin all-electric warmtepomp. Dat is handig. Verder overwegen wij sedum (isolerende planten) op het dak van de garage te plaatsen.’’ aldus meneer Hoornweg.

Direct resultaat van de all-electric warmtepomp

‘‘De montage van de all-electric warmtepomp verliep volgens planning in één dag. We merken dat de woning nu gelijkmatig wordt verwarmd. In de ochtend is het daardoor nu een stuk comfortabeler in huis. Dat kost niets extra. De Daikin warmtepomp is bovendien erg stil. Met een goed advies zou ik het iedereen zeker aanraden om verder te verduurzamen!’’ vertelt de familie Hoornweg.

De Saman Groep neemt alle zorgen uithanden

‘‘Het contact met de Saman Groep verliep prettig. Wij vertrouwden op het advies en dat voelde goed. De monteurs zijn vakbekwaam en de organisatie regelt de aanvraag voor de subsidie. Dit nam al onze zorgen uit handen. Wij zijn blij dat we kozen voor de ervaren en deskundige Saman Groep als installateur.’’ sluit meneer Hoornweg af.