Klantervaring

Dh. Louis

Dhr. Louis, Kortgene

Ik ben erg enthousiast over het traject van de btw-teruggave, je hoeft er zelf niks aan te doen!

De familie Louis uit Kortgene zette afgelopen jaar twee mooie stappen om te verduurzamen. De Saman Groep plaatste negen Jinko Solar Cheetah zonnepanelen en een Intergas cv-ketel bij de familie Louis thuis. “Via diverse reclame-uitingen kwamen we bij de Saman Groep uit. Wij hadden zelf een idee welke installaties wij wilden aanschaffen. Dit hebben wij getoetst bij de adviseur van de Saman Groep. De adviseur stelde ons de juiste vragen over de woning en ons verbruik.’’

Ook financieel aantrekkelijk

“Wij vinden het milieu erg belangrijk. Bovendien is het totaalplaatje ook financieel erg interessant. Dit dankzij de korting van de Saman Groep, de teruggave van de BTW en de subsidie door de gemeente Noord-Beveland. Ons huis is voorzien van goede isolatie, zowel in de muren als het dak. Ook heeft de woning overal dubbel glas. Op korte termijn isoleren we ook de vloer.’’ zo verduurzaamt de familie Louis stap voor stap.

De Saman Groep is professioneel

“De Saman Groep plaatste de Jinko Solar zonnepanelen halverwege juli 2020. Desalniettemin ontvingen wij al een verrassend bedrag van de energieleverancier. Ik ben ook enthousiast over het traject van BTW teruggave. Daar hoef je zelf niets aan te doen. Je krijgt regelmatig terugkoppeling over de stand van zaken, klasse!’’ vertelt meneer Louis.

“Terugkijkend op het traject kunnen we zeggen dat de Saman Groep een professionele organisatie is. De monteurs zijn vakmensen en beperken de overlast. Bovendien laten zij de werkplek netjes achter. De Saman Groep is deskundig, heeft prima prijzen en komt de afspraken na.’’ sluit meneer Louis af.