Klantervaring

Dhr. Slaakweg

Dhr. Slaakweg, Ellewoutsdijk

De installatie ging volledig volgens afspraak en de monteurs leverden vakwerk.

In 2019 installeerde de Saman Groep zonnepanelen bij de heer Slaakweg in Ellewoutsdijk. Omdat dit volledig naar wens verliep, was de keuze voor een leverancier van de laadpaal niet moeilijk. Recent plaatste de Saman Groep een Alfen laadpaal, bovendien biedt deze laadpaal ook een extra service aan de gasten van de B&B en theetuin.

Een laadpaal in combinatie met zonnepanelen

“Indertijd kozen we voor de Jinko zonnepanelen, omdat deze de beste verhouding hadden van prijs en vermogen. Nu wij een elektrische auto rijden was een laadstation benodigd. De Alfen laadpaal voldoet aan onze wensen.” vertelt de heer Slaakweg. Het laadstation is compact en werkt met een kaartlezer. Bovendien biedt het mogelijkheid om laadsessies te bekijken en verrekenen.

Verduurzamen voor het milieu en de maandlasten

“De belangrijkste reden om te verduurzamen is het milieu. Ook is het een goede investering met hoog rendement en bespaar ik op de maandlasten. Onze woning is zo goed als mogelijk geïsoleerd aan de binnenzijde. Nu wij ook zonnepanelen en een elektrische auto hebben, zijn er al flinke verduurzamende stappen van gezet. Voorlopig hebben we geen aanvullende maatregelen op de planning staan.” aldus de heer Slaakweg.

Een goed gevoel dankzij de zonnepanelen

“Ondertussen kunnen wij al wat leuke cijfers over onze zonnepaneleninstallatie noemen. Deze is nu circa twee jaar in gebruik. In die tijd, hebben wij ruim € 2.000 bespaard. Dat staat gelijk aan bijna 26 bomen. We kunnen het op allerlei manieren uitdrukken. Op iedere manier geeft het een goed gevoel.”

Vakwerk van de Saman Groep

“De installaties van zowel de zonnepanelen als de laadpaal zijn goed verlopen. Alles ging volgens afspraak en de monteurs leveren vakwerk. Ook het personeel binnen verdient een complimentje; het contact was deskundig en vriendelijk. Bovendien ontvingen wij beide keren een goede prijs!” sluit de heer Slaakweg af.