Klantervaring

Dhr. Raas

Dhr. Raas, Goes

De HappyDrops was niet duur in aanschaf en is ook nog eens voordelig in gebruik.

De Saman Groep plaatste 11 Jinko zonnepanelen en een HappyDrops waterbehandelaar bij Maurice Raas uit Goes. Ook onderhoudt de Saman Groep zijn cv-ketel. Hoe hij bij de Saman Groep uitkwam, vertelt Maurice zelf: “Het onderhoudscontract voor mijn cv-ketel was ondergebracht bij een andere installateur. Op het moment dat zij ermee stopten, adviseerden zij ons om het onderhoud onder te brengen bij de Saman Groep. Bij de eerste onderhoudsbeurt werd voorgesteld om de rookgasafvoer te vervangen voor de veiligheid. Veiligheid is erg belangrijk en het is prettig wanneer de installateur hierin meedenkt.”

Betaalbare waterbehandelaar en zonnepanelen

Wanneer men zich gaat oriënteren op zonnepanelen is de keuze in merken en aanbieders enorm. Maurice vertelt hoe zijn zoektocht verliep: “Via de website bekeek ik zonnepanelen en schatte ik in wat er bij ons huidige stroomverbruik zou passen. De adviseur ter plaatse bevestigde onze keuze voor de Jinko Solar zonnepanelen. Ook wilden wij al langere tijd een oplossing voor kalkaanslag. De HappyDrops waterbehandelaar vonden wij niet duur in aanschaf. Bovendien gaat de doseerunit lang mee waardoor de HappyDrops ook voordelig is in gebruik.”

Duurzaamheid voor behoud van de aarde

Vaak zet men niet één maar meerdere duurzame stappen, zo ook Maurice: “Recent plaatsten we ook kunststof kozijnen met HR+++ glas. Dit zorgt voor een betere isolatie van onze woning. Verder hebben we op dit moment nog geen vervolgstappen voor verduurzaming op de planning. Verduurzamen brengt echter veel positieve punten met zich mee. We hebben nu lagere energielasten en sparen het milieu een beetje. Zo behouden we de aarde voor onze kinderen.”

Een duidelijke en nette installateur

Van de installaties via de Saman Groep heeft Maurice geen spijt: “Bij het plaatsen van beide installaties kregen wij een duidelijke uitleg. Er werd vertelt wat er ging gebeuren en dit werd ook zo uitgevoerd. Nu de HappyDrops geplaatst is, merken we dat het water zachter en helderder is. Ook ervaren we minder kalk. Het contact met de Saman Groep is goed verlopen. Als ik een vraag had, ontving ik netjes antwoord. Ik zou de Saman Groep zeker aanraden omwille van de goede service en het vriendelijke personeel.”