Klantervaring

Dhr. Vermeulen

Dhr. Vermeulen

Ik zie de Saman Groep als stabiel bedrijf, daardoor kan ik rekenen op service en ondersteuning

Voor familie Vermeulen uit Dirksland staat verduurzaming synoniem aan het leveren van een bijdragen aan een beter milieu voor de toekomstige wereld. “Een tijdje terug werden wij opa en oma en we vinden het belangrijk om te verduurzamen voor haar en volgende generaties. Met zonnepanelen zetten we de eerste stap.”

Stabiele installateur van zonnepanelen

Toen familie Vermeulen besloot om zonnepanelen te kopen, hebben ze bij verschillende aanbieders informatie verzameld. “De Saman Groep hadden we online gevonden. Daarnaast kende ik het bedrijf al, omdat mijn werkgever ook zonnepanelen heeft laten plaatsen door de Saman Groep. Hoewel de Saman Groep niet de meest goedkope aanbieder was, boden zij wel de meest uitgebreide en heldere informatie. Het prettige gesprek met de vertegenwoordiger bij ons thuis was daarna doorslaggevend in de keuze voor deze installateur. Bovendien zie ik de Saman Groep als een stabiel bedrijf, waarbij ik mij geen zorgen maak over de continuïteit. Daardoor kan ik rekenen op service en indien nodig ondersteuning. Nu en in de toekomst.”

Duidelijke full service dienstverlening

Na het positieve gesprek zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de levering en de installatie van de zonnepanelen. “De gemaakte afspraken zijn 100% nagekomen. De installatie van de 12 zonnepanelen op het dak ging zeer professioneel en snel. Het binnenwerk, het plaatsen van de omvormer en het trekken van de kabel naar de meterkast, nam wat meer tijd in beslag. Maar, uiteindelijk is alles in één dag opgeleverd. In de Solar Edge app zien we dat de zonnepanelen op zonnige dagen circa 22 kWh opleveren. Op bewolkte dagen wekken we alsnog 12 kWh op. We zijn erg benieuwd wat dit gaat betekenen voor ons jaarverbruik. Na de installatie zorgde de Saman Groep ook voor de administratieve handeling van de BTW teruggave. Dat was erg prettig.”, sluit familie Vermeulen af.