Klantervaring

Mevr. Erhardt

In no-time stond de monteur voor de deur

Vragend naar haar ervaringen met de Saman Groep begint mevrouw Erhardt uit Zierikzee aan een uitgebreide lofzang. “Ze zijn zo sympathiek. Het zijn zonder uitzondering allemaal aardige en kundige mensen.” 

In no-time stond een monteur voor de deur

De eerste kennismaking met het Zierikzeese installatiebedrijf was toen ze op Schouwen-Duiveland nog een pied-à-terre had en daar de verwarming gerepareerd moest worden. Ook herinnert mevrouw Erhardt zich nog een noodgeval: “In no-time stond er een monteur van de Saman Groep voor de deur om het op te lossen. Hij hielp ons snel uit de brand. Ook legde hij meteen uit hoe we het zelf zouden kunnen oplossen, mocht het nog een keer gebeuren. Het bleek namelijk helemaal niet iets ingewikkelds te zijn.”

“In no-time stond er een monteur van de Saman Groep voor de deur om het probleem op te lossen”

De Saman Groep werkt heel precies

Na deze positieve ervaringen klopte de familie Erhardt dan ook meteen aan bij de Saman Groep toen ze een historische pand in Zierikzee betrok. “Iemand van de Saman Groep bekeek de hele woning. Vervolgens gaf hij aan wat het meest urgent opgepakt zou moeten worden”, legt mevrouw Erhardt uit. Dit betekende dat de cv-ketel werd opgeknapt. Ook vervingen ze de thermostaat en radiatoren vervangen. “De mensen van de Saman Groep werken heel precies. En als er eens een storing is, lossen ze het snel op en kijken daarna dieper naar de oorzaak.” Mevrouw Erhardt roemt tot slot ook nog de telefoniste: “Ik had een dame aan de lijn, zeer attent en met kennis van zaken.”