Klantervaring

Dhr. Kamp

Het plaatsen van de airco units ging erg vlot en bovendien in goed overleg

Ruim zeven jaar geleden plaatste de Saman Groep 12 zonnepanelen bij de familie Kamp uit Vlissingen. “Nog steeds zijn wij erg tevreden met de installatie. Ook werd toentertijd bij de montage rekening gehouden met onze wensen. Nu wij een airco wilden, dachten we als eerste aan de Saman Groep.” vertelt de heer Kamp.

Goede reputatie van Daikin

“Vrienden van ons hebben een Daikin airco en zijn zeer tevreden over dit merk. Wij zochten een model met een laag geluidsniveau, energiezuinig verbruik, modern design en diverse functies. Bovendien wilden wij zowel de woonkamer als de slaapkamer voorzien van een airco. De Saman Groep hielp ons het geschikte model kiezen.” legt de heer Kamp uit.

Niet voor jezelf verduurzamen

“Verduurzaming vinden wij enorm belangrijk, niet voor onszelf maar voor de planeet en onze kleinkinderen. Voordat de zonnepanelen op ons dak geplaatst zijn, isoleerden wij de kruipruimte. De rest van de woning was reeds voorzien van goede isolatie. Langzaamaan zijn we volledig overgestapt op LED-verlichting. Of wij in de toekomst nog meer verduurzamende maatregelen nemen hangt af van de besluiten van de gemeente omtrent gasverbruik.” licht de heer Kamp toe.

Vlotte en nette afhandeling van de Saman Groep

“Het contact met de Saman Groep is ook deze keer goed verlopen. De offerte van de Saman Groep kwam als beste uit de bus. Na akkoord volgde al spoedig de montageplanning. De montage ging in twee delen. Eerst werd de elektriciteitsvoorziening aangelegd, dit is heel netjes uitgevoerd. Hierna werden de airco-units geplaatst. Dit ging erg vlot en bovendien in goed overleg. Ik vond het belangrijk dat de leidingen zo min mogelijk in het zicht waren. De monteurs zorgden hiervoor. Wij bevelen de Saman Groep zeker aan na onze ervaringen.” aldus de heer Kamp.“Het buitendeel vonden wij erg opvallen. Daarom kozen wij ervoor om het buitendeel zelf te bekleden met behulp van grindroosters en tie-wraps. Door de open structuur vormt de bekleding geen probleem voor het functioneren van de airco. De buitenunit valt nu nog nauwelijks op.” vult de heer Kamp aan.

Daikin airco's voor extra comfort

“We gebruiken de airco’s nu tien dagen. Omdat de zon, na een lange koude periode, precies begon met schijnen na de montage profiteerden wij direct van de airco’s. Alle functies leveren ons extra comfort; overdag koelen we indien nodig. Aan het einde van de avond, wanneer het buiten flink afkoelt, kunnen we verwarmen en overdag merken we het effect van de luchtzuivering. Allemaal zonder gas te verbruiken. Tot slot is alles enorm makkelijk te bedienen via de app op de smartphone.” sluit de heer Kamp af.