Klantervaring

Dhr. Holty

Dhr. Holty, Zierikzee

De onderlinge samenwerking van de monteurs is goed en ze leveren uitstekend werk!

De Saman Groep is al jarenlang de huisinstallateur van de heer Holty, zowel zakelijk als privé. Daarom was de keuze voor een installateur voor het plaatsen van een warmtepomp en warmtepompboiler vanzelfsprekend op de Saman Groep gevallen. De heer Holty vertelt over de samenwerking:

Jarenlange samenwerknig tussen Holty en Saman Groep

“Onze familie doet al heel lang zaken met de Saman Groep. Toen wij in 1995 terugkeerden naar Zierikzee hebben wij ook besloten om samen te werken met deze lokale organisatie. Voor alle facetten van installatie, verduurzaming of constructie kunnen we bij de Saman Groep terecht. De onderlinge verstandhouding is goed en er wordt uitstekend werk geleverd voor een goede prijs. Aanpakken en doorgaan is kenmerkend voor de Saman Groep. Ook de communicatie loopt goed en is duidelijk. We communiceren veelal per e-mail. Het fijne daarvan is dat afspraken ook meteen vastliggen. Daardoor zijn de lijntjes kort en helder. En is er even verwarring, dan wordt dat meteen goed opgepakt en gecorrigeerd. Daarom zou ik de Saman Groep als totaalinstallateur zeker aanraden.”, geeft de heer Holty aan.

Positieve invloed op het milieu

“Het is belangrijk dat we zoveel en zo snel mogelijk plannen maken en uitvoeren die ons leefklimaat en onze leefbaarheid positief beïnvloeden. Daarnaast kan verduurzamen op verschillende manieren. Voor ons gaat het vooral over isoleren en zo min mogelijk fossiele brandstoffen verbruiken. Nadat de Saman Groep onze warmtepomp en warmtepompboiler heeft geïnstalleerd, is ons gas volledig afgesloten. Daardoor betaal ik geen gaskosten meer en minder vastrechtkosten. Binnenkort laten we ook zonnepanelen en een airco plaatsen. Het geeft mij een goed gevoel dat ik hiermee mijn steentje kan bijdragen aan het verduurzamen van het milieu. De volgende stap zal een ‘buffer’ zijn voor het opslaan van energie. Ik ben niet zo’n fan van elektrisch particulier vervoer, maar dat zal wennen zijn. Als we uiteindelijk toch de overstap maken, zal er ook een laadpaal geplaatst worden.”, sluit de heer Holty af.