Klantervaring

Lorenzo Houwen

De monteurs werkten erg netjes en leggen het goed uit

Lorenzo Houwen uit Spijkenisse koos voor een airco via de Saman Groep, hij vertelt waarom: “Wij hadden al goede ervaringen met de Saman Groep bij het plaatsen van onze zeven zonnepanelen. Toen wij een airco nodig hadden, dachten we direct aan de Saman Groep. Zij hadden de Remeha Diva in het assortiment, deze paste binnen ons budget. Nadat wij telefonisch meer informatie kregen, kozen wij definitief voor deze airco.”

Voor de generaties na ons

“Duurzame keuzes zijn belangrijk voor de generaties na ons. Ook levert het je een besparing op, op je energierekening. Dat is een fijne bijkomstigheid. Wij zijn erg tevreden met de zonnepanelen en kozen ook voor een onderhoudscontract via de Saman Groep. Zo hebben we er geen omkijken meer naar.” vertelt Lorenzo.

Een duidelijke uitleg

“Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de Saman Groep. De monteurs werkten erg netjes en leggen het goed uit. Ze gaan pas weg als de klant het begrijpt. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. We hebben geen spijt van onze keuze voor de Saman Groep. Mochten we nog een duurzame stap zetten, komen we zeker bij ze terug!” sluit Lorenzo af.