Klantervaringen

Familie Bastian

Het is fijn dat de Saman Groep met je meedenkt over verduurzaming

De familie Bastian uit Middelburg wil graag een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. De kostenbesparing op de energierekening is een extra motivatie om de woning te verduurzamen. De Saman Groep biedt hier alle mogelijkheden voor. ‘’Dankzij de positieve ervaringen in onze omgeving en de concurrerende prijzen, kozen wij voor de Saman Groep’’. In de nazomer van 2020 heeft de Saman Groep 8 SunPower Maxeon zonnepanelen geïnstalleerd bij de familie Bastian.

Ook voor de volgende generatie

‘’Wij vinden wooncomfort en verduurzaming een belangrijke combinatie. Door te verduurzamen  gebruiken we de aardse bronnen zo efficiënt mogelijk en zorgen we dat dit comfort ook bereikbaar blijft voor onze kinderen. In de toekomst willen wij investeren in kunststof kozijnen met HR+ glas. Ook willen we een warmte-check laten uitvoeren om zeker te weten dat er geen warmte verloren gaat,’’ geeft de familie Bastian aan.

Keurig volgens afspraak

‘’De monteurs van de Saman Groep plaatsten de SunPower zonnepanelen keurig volgens afspraak. Er was één monteur op het dak en één monteur in onze woning. Tot slot is duidelijk uitgelegd hoe we met behulp van de app, de opbrengst van de zonnepanelen kunnen volgen.’’ aldus de familie Bastian over de montage.

Veel vertrouwen in deze installateur

‘’Het contact met de Saman Groep verliep prima. Alles is conform afspraak uitgevoerd. Tussentijds is er in verband met corona een leveringsprobleem geweest. Ter compensatie kregen we een leuke attentie. De Saman Groep heeft ons veel vertrouwen gegeven. Dit komt door de manier waarop zij met ons om gaan. Het is fijn dat de Saman Groep met je mee denkt om nog duurzamer te wonen en te leven. Wij bevelen de Saman Groep daarom zeker aan, zij kunnen het totaalpakket aanbieden.’’ concludeert de familie Bastian.