Klantervaring

Familie de Leeuw

Flip de Leeuw

Dankzij het onderhoudsabonnement zijn we ervan verzekerd dat er altijd iemand voor ons klaarstaat

Flip en Carla de Leeuw uit Zierikzee koos voor zonnepanelen en een cv-ketel bij de Saman Groep. Flip legt uit waar de keuze vandaan kwam; “Wij wilden graag samenwerken met een lokale installateur. Ook voor de nazorg is het prettig wanneer een installateur altijd dichtbij is. Wij kennen een aantal mensen die bij de Saman Groep werken. Bovendien was de website erg duidelijk. Daarmee was de keuze voor de Saman Groep snel gemaakt. Eerst wonnen we advies in en daarna kozen we de installaties die het beste bij ons passen.”

Zelfvoorzienend in stroom

“Zowel met de SunPower zonnepanelen als met de Intergas cv-ketel besparen we veel energie en geld. Op de stroomrekening kregen wij al een leuk bedrag terug. Met de zeven zonnepanelen die wij nu hebben, kunnen we onszelf dus volledig voorzien van de energie die wij verbruiken. En dat terwijl we ondertussen ook op inductie koken. Daar zijn we zeer tevreden mee.”

Monteurs werken vlot en netjes

“De montage van de cv-ketel verliep spoedig. De monteur kwam ‘s ochtends op tijd bij ons binnen en was rond de middag weer vetrokken. Ook de montage van de zonnepanelen ging erg goed. Er was nog een uitdaging met de omvormer, maar dit is naar tevredenheid opgelost.” vertellen Flip en Carla.

Zekerheid over de installatie

“Al met al zijn wij erg tevreden over de Saman Groep. Ook bij onze dochters liggen er al zonnepanelen van de Saman Groep op de woningen. Zelf vind ik het onderhoudsabonnement erg prettig. Zo zijn we ervan verzekerd dat er altijd iemand voor ons klaarstaat, ook in het weekend.” sluiten Flip en Carla af.