Klantervaringen

Martin van Wijnen

De keuze voor de Saman Groep was snel gemaakt.

Er zijn vele manieren om de Saman Groep op het spoor te komen, voor Martin van Wijnen uit Oostvoorne ging dat op een wel heel bijzondere manier. Martin vertelt: “Wij zochten zwarte zonnepanelen die passen bij onze donkere dakpannen. Vanuit de auto zagen we de perfecte zonnepanelen liggen bij een woning waar wij voorbij reden. Direct ben ik uitgestapt en heb ik aangebeld om te vragen waar zijn deze panelen gekocht hadden. Bovendien waren zij ook nog eens tevreden over de Saman Groep. De keuze voor deze installateur was snel gemaakt.”

De mooiste zonnepanelen

De Saman Groep plaatste 29 SunPower BLK zonnepanelen bij Martin thuis. Hij vertelt waarom hij juist voor deze panelen koos: “SunPower is een fabrikant die zijn goede naam al heeft bewezen. Ook wilde ik egale panelen zonder patronen en randen. Tevens vonden wij de prijsstelling bij de Saman Groep aantrekkelijk en hebben zij een goede naam.”

Direct kosten besparen

“In het afgelopen jaar verhuisden wij naar een woning met een hoge energierekening. Wij vonden het meteen tijd om daar iets aan te doen met behulp van duurzame maatregelen. We vervingen de oude cv-ketel, kozen voor Ledverlichting en installeerden een zonneboiler. De plannen voor een warmtepomp worden steeds concreter en wellicht vullen we dan ook het aantal zonnepanelen aan.” vertelt Martin.

Kwaliteit staat voorop

“Sinds de zomer van 2021 hebben wij de zonnepanelen. De opbrengst is zeer goed te noemen. Ook het contact met de Saman Groep kunnen wij zeer goed noemen. Deze duurzame installateur gaat voor kwaliteit en heeft ons een tevreden gevoel bezorgd.”