Klantervaring

Mevr. Nuij

Mevr. Nuij, Rozenburg

Er zijn vele aanbieders van zonnepanelen, daarom bevolen wij de Saman Groep alvast aan bij onze buren.

De familie Nuij uit Rozenburg vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Ook als de woning al wat ouder is zoals bij de familie Nuij, zijn zonnepanelen een prima optie om te verduurzamen. ‘’Wij hebben diverse aanbieders gesproken. Bij de Saman Groep hadden wij meteen een goed gevoel. Voor ons gaf de mogelijkheid tot een servicecontract de doorslag om voor de Saman Groep te kiezen.’’ Eind 2020 plaatste de Saman Groep 10 SunPower Maxeon zonnepanelen bij de familie Nuij.

Ons steentje bijdragen aan een duurzame werlend

‘’Wij zijn al langer bezig met het verduurzamen van onze woning. De vloer en wanden zijn reeds geïsoleerd. Bovendien is ook de cv-ketel vervangen voor een zuinigere installatie. Bij al deze verduurzamende maatregelen hebben wij een goed gevoel. Wij dragen zo echt ons steentje bij aan een duurzame wereld. De zon laat nog even op zich wachten maar wij kijken al uit naar de opbrengst van de SunPower zonnepanelen,’’ geeft de familie Nuij aan.

Het totaalpakket van de Saman Groep

‘’Het contact met de Saman Groep was perfect; rustig en niet dwingend. De installatie van de SunPower zonnepanelen verliep vlot en volgens afspraak. De Saman Groep biedt het hele pakket aan, binnenkort plaatsen zij ook de airco’s bij ons thuis. Zo voorzien wij onze woning van nog meer comfort. In deze markt zijn er veel verschillende aanbieders. Dat maakt de keuze voor de juiste partij moeilijk. Daarom hebben wij de Saman Groep al warm aanbevolen bij onze buren,’’ sluit de familie Nuij af.